baking workshop for kids @biscuit

ieri s-a intamplat ‘baking workshop for kids’ al doilea eveniment pentru copii organizat la minunatul biscuit.

pentru ca am invatat de acum 2 saptamani ca 18 copii sunt (totusi) cam multi, de data aceasta am fost 9 prichindei, o moderatoare si multi parinti; care parinti in loc sa-si savureze cafeaua , au stat cu aparatele foto la foc continuu. acelasi lucru l-am facut si eu, caci nu era sa las ne-documentata frumusete de curs.

in prima parte, baietei si fetite au modelat si ‘asezonat’ biscuiti cu nuca, fructe confiate si bucati de ciocolata pe care eu i-am copt intr-o mandrete de cuptor cu convectie. de departe cel mai amuzant moment a fost cel in care, cerandu-li-se sa isi aleaga forma biscuitelui, un macho-man de 4 ani a spus – a, eu in nici un caz nu imi aleg inima.

in partea a doua, cat se rumeneau biscuiteii la cuptor, copii au primit pasta de zahar colorata si au modelat un ghiocel si o albina, cu care au decorat o briosa de ciocolata.

in final, ne-am ales cu ciocolata calda pe podea, biscuitei farimitati peste tot si un curs de baking cu adevarat reusit!

urmatoarea intalnire va avea de-a face cu ciocolata topita
(nu, ne-am invatat minte) care se va turna in forme si fiecare copil isi va face propriile praline de Paste, in forma de ou, iepuras sau de ce nu, inimioara