Ago

Deocamdata este deschisa doar terasa. Au pastrat structurile de lemn de la defuncta Aqua, interpretate in maniera noua,  insa mai important de atat au pastrat – si poate adaugat- verdeata. Copaci care isi strecoara coroanele catre cer si multa vegetatie care face ca lacul sa para mai frumos la ceas de seara.

Cladirea este inca in amenajare, iar exteriorul se insereaza in decor in mod creativ, fiind placat cu mesh-uri ce infatiseaza spatii verzi relaxante. Well done, guys!

Din pacate nu am putut face fotografii, deoarece am mers intr-o miercuri seara intunecoasa si racoroasa, fapt pentru care am primit paturica din fleece :).

De meniu s-a ocupat si un tanar chef avangardist cu care am avut placerea de a colabora, Razvan Alexandru, pasionat de bucatarie moleculara si scolit pe la El Bulli. Acesta – meniul – este marisor, incercand sa acopere cam toate gusturile.

Sushi, futomaki rolls si sashimi (ton si somon) sunt bune, chiar foarte bune si – lucru surprinzator si de multa vreme asteptat de subsemnata – au soft shell crab, deloc intalnit pe la noi, cel putin de catre mine.

Felurile principale au fost ok, cu un ton rosu in stil asiatic rumenit numa’ atat cat trebuie si insotit de o salata de alge faina. Calcanului nu i-a stat insa prea bine in crusta.

Dintre deserturi, mi-a placut  tarta de ciocolata cu ricotta, facuta corect; cheesecake-ul cu rozmarin era destul de subtil, iar profiterolul cam dulce – dar asta este probabil un gust personal, avand in vedere faptul ca de ceva vreme totul mi se pare prea dulce.

Una peste alta, good food, great location, good service – worth a candle-lit dinner.