
Locul meu de munca, locul meu de joaca.
Biscuitul este cofetaria artizanala pe comanda unde traduc in prajituri si torturi lecturile, calatoriile, frustrarile, amintirile si visele mele impreuna cu Roxana, sora si cea mai buna prietena (care are si ea lecturile, calatoriile, visele si frustarile ei. Nu mai vorbim de amintiri).
Cu ce/ de-a ce ne jucam la Biscuit:
ingrediente naturale/ tehnici artizanale/ retete noi, vechi sau originale (adica proprii)
revizitam prajiturile copilariei/ testam spirulina cu ciocolata/ glasam entremets cu trandafir si piper verde
scuturam de praf retete imperiale austro-ungare/ invatam de la chefs patissier francezi noi trucuri si secrete
compunem retete noi pentru cei cu diete fara zahar/ ou/ lactate/ gluten/ etc
construim mese de desert pe teme date de client si inspiratie proprie
imblanzim ciocolata/ sculptam zahar/ montam valatuci de frisca
Recent Comments